Waah!! Mijn eerste blogpost

Ik heb lang een haat-liefde verhouding met eten gehad. Van lekker eten wordt ik blij! Maar vaak is het eten wat ik lekker vind mega ongezond!! Vroeger kon ik alles eten wat ik wilde zonder aan te komen. Thuis aten we super gezond omdat mijn moeder geen suiker mag eten. En door een kleurstofallergie mocht ik bij elke traktatie op de basisschool een doosje rozijnen of een dropje uit mijn eigen bakje pakken.
Toen ik eenmaal uit huis ging at ik alles waar ik zin in had, en niet al te gezond. Chips als avondeten, taart als ontbijt en honderden pakjes van Knorr gingen er door heen, die vond ik in mijn studententijd namelijk erg gezond ;-).
Binnen een jaar was ik 10 kg zwaarder en daar werd ik ook niet echt gelukkig van.
Ik heb denk ik alle diëten die bestaan uitgeprobeerd. Ook daar werd ik echt niet gelukkig van.

Sinds enkele jaren heb ik soort van een balans gevonden in mijn voeding. Dit houdt in: Ik word nog steeds zielsgelukkig van een patatje, maar vind het ook heerlijk om een gezonde vegan maaltijd in elkaar te knutselen. Ik kan nog steeds geen snoepje aan me voorbij laten gaan, maar drink bijna elke ochtend een gezonde smoothie.

Op Instagram deel ik bijna dagelijks mijn maaltijden, en het leek me al een tijdje leuk dit wat uitgebreider te doen.
Op deze blog kan je alles verwachten wat met eten te maken heeft, makkelijke gezonde recepten, mijn favo kookboeken, restaurantjes, havermoutjes en smoothies en comfortfood.

Hopelijk wordt je er net zo blij van als ik zelf!

 

Liefs Lientje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s